YT Big Easy - шаблон joomla Mp3

Discografia

Avalie este item
(1 Voto)

CD Trimensional de Gelson Oliveira!

 

DEPOIMENTO DE GILBERTO GIL, SOBRE O CD “TRIMENSIONAL” DE GELSON OLIVEIRA.

“ Conheci o Gelson há muitos anos, quando ele estava em seu primeiro disco, suas primeiras incursões pela canção brasileira, seu gosto apurado pela melodia fluente, pela harmonia exigente, pelo ritmo exuberante em perfeita consonância com sua origem africana. Gravei com ele uma de suas canções, em um de seus primeiros discos; tive o prazer de estar com ele em palcos da Europa quando seu trabalho alcançou o reconhecimento do público estrangeiro; tenho tido sempre dele a atenção respeitosa e reverente ao meu trabalho, fato que sempre muito me comoveu, vindo de um músico de especial talento e sensibilidade.

Agora, Gelson lança mais um disco feito com alguns dos seus incontáveis amigos músicos e admiradores da cena porto-alegrense. Mais uma série elegante de suas composições tão sóbrias e vibrantes quanto envolventes e cativantes.

Vai aqui o meu afetuoso entusiasmo para com mais este generoso presente que o meu querido irmão nos regala.”

Gilberto Gil

 

 

Onde Comprar:

 

http://www.shoptime.com.br/produto/7092078/cd-gelson-oliveira-tridimensional

http://www.americanas.com.br/produto/7092078/cd-gelson-oliveira-tridimensional

http://busca.submarino.com.br/busca.php?q=gelson+oliveira+cd+tridimensional

 

Discografia

  • (1983) Terra • Independente • LP
  • (1992) Imagem das pedras • LP
  • (1995) Gelson Oliveira • Coletânea • CD
  • (1997) Tempo ao tempo • CD
  • (1998) Juntos ao Vivo
  • (1999) Gelson Oliveira e Júlio Rizzo • CD
  • (2001) Tributo a Bedeu
  • (2001) Juntos 2
  • (2003) O Anjo Negro
  • (2005) Memórias de um Cantador
  • (2009) Tridimensional
  • (2015) O Ônibus do Sobe e Desce 
Lido 4680 vezes

Mídia

Mais nesta categoria: Duo Madeira de Lei »

124 comentários

  • Link do comentário click here For Info Sábado, 19 Setembro 2020 16:27 postado por click here For Info

    An outstanding share! I've just forwarded this onto a co-worker
    who was doing a little homework on this. And he in fact ordered me lunch because
    I discovered it for him... lol. So allow me to reword this....
    Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spending some time to talk about this matter here on your blog.

  • Link do comentário best private instagram web viewer Sábado, 19 Setembro 2020 12:26 postado por best private instagram web viewer

    There's definately a great deal to learn about this topic.
    I like all of the points you've made.

  • Link do comentário private instagram viewer free without human verification Sábado, 19 Setembro 2020 12:07 postado por private instagram viewer free without human verification

    We're a group of volunteers and starting a new scheme in our community.
    Your website provided us with valuable info to work on. You've done a formidable job and our whole community will be grateful
    to you.

  • Link do comentário instagram private profile viewer method Sábado, 19 Setembro 2020 11:00 postado por instagram private profile viewer method

    Hello! I've been following your weblog for a long time now
    and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Dallas Tx!
    Just wanted to tell you keep up the excellent work!

  • Link do comentário fifa 20 coins generator no human verification 2020 Sábado, 19 Setembro 2020 07:22 postado por fifa 20 coins generator no human verification 2020

    It's going to be ending of mine day, but before ending I am reading this fantastic paragraph to increase my experience.

  • Link do comentário free fifa coins generator ps4 Sábado, 19 Setembro 2020 07:00 postado por free fifa coins generator ps4

    each time i used to read smaller articles or reviews which also clear
    their motive, and that is also happening with this paragraph which I am reading at this place.

  • Link do comentário instagram private profile viewer url Sábado, 19 Setembro 2020 06:24 postado por instagram private profile viewer url

    I think the admin of this web page is genuinely working hard in favor of his site, since here
    every stuff is quality based data.

  • Link do comentário fifa 19 coin generator xbox Sábado, 19 Setembro 2020 02:35 postado por fifa 19 coin generator xbox

    I don't know whether it's just me or if everybody else encountering issues
    with your website. It looks like some of the written text
    on your content are running off the screen. Can someone else please provide feedback and let me
    know if this is happening to them too? This may
    be a issue with my browser because I've had this happen before.
    Thank you

  • Link do comentário Miriam Sábado, 19 Setembro 2020 01:48 postado por Miriam

    Very good site you have here but I was curious about
    if you knew of any discussion boards that cover the same topics talked about in this
    article? I'd really love to be a part of community where I can get feedback from
    other knowledgeable people that share the same interest.

    If you have any suggestions, please let me know. Thank you!

  • Link do comentário fifa 19 generator. ml Sexta, 18 Setembro 2020 20:04 postado por fifa 19 generator. ml

    all the time i used to read smaller posts which as well clear their motive, and that is also
    happening with this post which I am reading here.

Deixe um comentário

Certifique-se de preencher os campos indicados com (*). Não é permitido código HTML.

Moca Produtora ™ 2008 a 2020 - Todos os direitos reservados.
   J.S. Santos Produções Artísticas e Literárias - CNPJ: 10.216.493.0001-55 - Rua São Lucas, 193 - CEP: 93.224-310 - Sapucaia do Sul - Rio Grande do Sul - Brasil. Celulares: +55 (43) 9.9910-8687 (Tim) (Whatsapp) / (51) 9.8519-7501 (Oi) - E-mail: O endereço de e-mail address está sendo protegido de spambots. Você precisa ativar o JavaScript enabled para vê-lo.

 

Site Produzido pela Moca Produtora